Gereja Baru Kaibobo – Initiatiefgroep Noodhulp Suli (INS)

Geleen, 16 mei 2021

Lieve saudara2, pela2 en alle geïnteresseerden van negeri Kaibobo,

Zoals u wellicht weet is Vrienden van Kaibobo momenteel druk bezig met de inzamelingsactie voor het realiseren van de nieuwbouw kerk in negeri Kaibobo. In maart van dit jaar zijn we een crowd funding gestart en heeft deze doneeractie ruim €6.000,- opgebracht. Nogmaals willen we iedereen hier hartelijk bedanken voor uw gulle donatie. Maar er is méér geld nodig om dit kerkproject te realiseren! Daarom hebben de bewoners van het dorp Kaibobo zelf het initiatief genomen om minyak kayu putih te verkopen. Zo hopen ze dat het resterend bedrag van €6.000,- zo snel mogelijk bijéén te krijgen.

Minyak kayu putih uitsluitend te koop op pulau Ambon t.b.v. de kerk te Kaibobo
Het comité van de kerk in Kaibobo, Panitia Pembangunan Gedung Gereja Baru, heeft contact gezocht met het kerkbestuur Baitrafa en de staf van het kantoor desa in Suli. Hieruit is een samenwerkingsverband ontstaan tussen beide pela-dorpsgenoten om de verkoop van minyak kayu putih op het eiland Ambon te bewerkstelligen. In Suli heeft men inmiddels al 200 flessen besteld en hopelijk zullen dit er meer worden. De verkoop van minyak kayu putih start in week 20 vanaf 17 mei 2021.
Zo ook in Nederland wordt dit project ondersteund door Initiatiefgroep Noodhulp Suli (INS – facebook). In goed overleg en in samenwerking met INS zullen zij meehelpen met de verkoop van minyak kayu putih vanuit Nederland. (Levering naar Nederland is niet mogelijk!) Wilt u uw familie of kennis op het eiland Ambon een fles minyak kayu putih cadeau doen én tegelijker de kerk in Kaibobo steunen? Dan kan dit op de volgende manier;
Eén fles van 150 ml kost 100.000 rupiah / omgerekend €6,50 per fles.
1. Bestellen kan uitsluitend telefonisch via Whatsapp bij Edwin Pattisina (INS) onder telefoonnummer 06-45628618 
    o.v.v. uw naam/woonplaats, aantal flessen, naam + woonplaats begunstigde op het eiland Ambon.
2. U krijgt vervolgens een tikkie gestuurd om de betaling te voldoen.
3. Na ontvangst van uw betaling krijgt u een bevestiging, waarna uw familie of kennis de bestelling uitsluitend op het
    kantoor desa in Suli kan komen afhalen. (N.B. Het is NIET mogelijk om de flessen op het eiland Ambon thuis
    te laten bezorgen!)

We stellen het zeer op prijs als u de flyer ook zoveel mogelijk binnen uw familie- en kennissenkring, sociale media en alle overige netwerken wilt verspreiden. (Klik hier voor de flyer)

Klik hier voor de brief van waarnemend vertegenwoordiger van Suli, bapak Jhon Suitela. Heeft u eventueel nog vragen over dit project, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via email die rechtsboven van deze website staat vermeld. Uiteraard houden we u hier ook op de hoogte over de voortgang van dit project.

Tevens namens de gemeenschap en het comité van de kerk in Kaibobo, willen we u alvast bedanken voor uw overweldigende steun!

Met vriendelijke groet,
Vrienden van Kaibobo

Mozes Kakisina