€1,– doneeractie t.b.v. het afbouwen van de kerk te Kaibobo op Ceram.

Beste saudara2, pela2 en alle geïnteresseerden die zich verbonden voelen met het dorp Kaibobo op Ceram,

Deze week is de inzamelingsactie begonnen met de verkoop van minyak kayu putih vanuit het dorp Suli voor het afbouwen van de kerk in het dorp Kaibobo op Ceram. Binnen een week is er vanuit Suli en hier in Nederland al ruim €2.000,- aan donaties ontvangen.  

We zijn ons degelijk ervan bewust dat lang niet iedereen vanwege de coronacrisis deze inzamelingsactie financieel kan ondersteunen. Wellicht heeft u ook geen familie(lid) of kennis op het eiland Ambon wonen, waardoor u geen fles kunt schenken. We hebben hier alle begrip voor!
Uw betrokkenheid en solidariteit waarderen we enorm en geeft het ons juist meer kracht om het huis van GOD in Kaibobo te realiseren.

Hoe kunt u ons verder helpen?

We zijn al enorm blij als u een klein bedrag wilt doneren aan dit goede doel. U kunt uw financiële bijdrage van €1,-(meer mag ook natuurlijk) overmaken naar;

Rekeninghouder: E. Pattisina
Rekeningnummer: NL49 INGB 0009 0015 14
Onder vermelding van ” Donatie tbv kerk Kaibobo”, uw naam en evt. uw telefoonnummer (zodat we u op de hoogte kunnen houden over de voortgang van dit kerkproject.)

Mede namens de gemeenschap en het kerkcomité uit Kaibobo, willen we u alvast enorm bedanken voor uw steun en donatie. Voor meer info verwijzen we u naar www.kaibobo.nl of Facebook groep https://www.facebook.com/groups/2480042788776371/?ref=share

Met vriendelijke groeten,

Vrienden van Kaibobo
&
Initiatiefgroep Noodhulp Suli