Location 6163 VG Geleen, Limburg, NL

Over ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo lieve mensen,

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Mozes Kakisina en ik woon in het zuiden van het land. Ik ben 43 jaar werkzaam geweest als ICT medewerker  in de Openbare Bibliotheek in Sittard.
In oktober 2014 ben ik met mijn vrouw Debbie en onze dochter Thirza op vakantie geweest naar Indonesië. Na een verblijf van 10 dagen in Bali zijn wij naar Kaibobo gegaan waar wij zeven dagen zijn gebleven.
Daar aangekomen heb ik een brief van het bestuur “Kumpulan Anak2 Hena Poput uit Nederland, overhandigd aan Bapa Raja Seipattiratu.
Tijdens het verblijf in Kaibobo ben ik door de bouwcommissie van de nieuwe kerk in Kaibobo benaderd om een vergadering bij te wonen.
De vergadering heb ik bijgewoond en aan mij wordt gevraagd om een voorstel en ontwerp voor de nieuwbouw van de kerk mee te nemen naar Nederland. Ik heb dat meegenomen en overhandigd aan de bestuursleden van de Anak Anak Hena Poput in Nederland.
De vraag van de bouwcommissie aan ons is, of wij anak anak Hena Poput uit Nederland de bouw
van het nieuwe kerk financieel kunnen steunen.

Men heeft mij ook persoonlijk  gevraagd of ik wil helpen met het inzamelen van geld in Nederland.
Samen met mijn  vrouw Debbie ben ik in 2015 gestart met het inzamelen van geld voor de bouw van de nieuwe kerk in Kaibobo.

Ik hoop dat een ieder van ons die zich verbonden voelt met Negeri Kaibobo een steentje hieraan wil bijdragen.

Salam dan Hormat

Debbie en Mozes Kakisina